Acupunctuur bij pijn

De Traditionele Chinese Geneeskunde heeft al duizenden jaren ervaring met het succesvol behandelen van allerlei oorzaken van pijnklachten met verschillende methoden op natuurlijke wijze.

Onze ervaring: Binnen 10 behandelingen bent u geheel of van uw meeste pijnklachten verlost!

Pijn wordt beschouwd in de Traditionele Chinese Geneeskunde als een symptoom van een slecht functionerend lichaam/lichaamsdeel. Vaak wordt er aan mensen pijnstillers voorgeschreven om de pijn te bestrijden maar deze methode behandeld de oorzaak niet, dus zal de pijn steeds weer terug komen.

In de theorie van de Traditionele Chinese Geneeskunde is pijn een gevolg van een slechte energie omloop. Deze verstopping leidt uiteindelijk tot het slecht functioneren van de betreffende lichamelijke delen en/of organen. In de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt de gezonde staat van het lichaam bestudeerd en hoe het ongezonde lichaam kan worden herstelt met behulp van natuurlijke kruiden of andere natuurlijke geneesmethoden zoals acupunctuur. De pijn wordt dus verwijderd bij de wortel.

Acupunctuur stopt pijn

Door de stimulatie (acupunctuur of moxa) van de verwante acupunctuurpunten worden de energie kanalen in het lichaam herstelt waardoor de omloop van de energie weer normaal wordt. Het functioneren van het betreffende orgaan is dus weer in de gezonde staat herstelt.
Het grote voordeel van behandeling met acupunctuur is dat het zowel acute als chronische pijnklachten bestrijdt en vaak zelfs snel geneest zonder bijwerkingen!

Bang voor naalden?

Dokter Liang is zeer bedreven en ervaren in het succesvol behandelen van pijnklachten. Indien u bang of terughoudend bent voor het gebruik van naalden dan kan dokter Liang uw pijnen toch goed behandelen door gebruik te maken van Tuina-massage en/of andere Chinese Geneesmethoden in plaats van acupunctuur.

Allerlei pijnklachten kunnen goed worden behandeld met Acupunctuur/TCG, speciaal:


Hoofdpijn/migraine
Nekpijn/hernia
Schouderpijn
Elleboogpijn
Polspijn
Kiespijn
Rugpijn/hernia
Kniepijn
Puikpijn
Ischias
gal/niersteenpijn
Aambeien
Liesbreuk
Hartpijn
Spierpijn
Gewrichtpijn
Zenuwpijn ...

Een volledige lijst met goed te behandelen pijnklachten vindt u bij de rubriek “Indicaties”.

Voor een afspraak email ons of bel 0181-773 888

 

copyrights®reserved

 

Acupuntuur bij pijn