Cosmetische acupunctuur

Huidverzorging

Vandaag de dag besteden vrouwen, en ook mannen, veel aandacht aan de verzorging van hun huid. Zij geven veel geld uit aan allerlei gezicht en lichaam’s verzorgingsprodukten of gaan naar speciale schoonheidsalons.

Wat is de juiste manier om je huid te verzorgen?

Alle crèmes en salonbehandelingen verzorgen de huid alleen aan de oppervlakte en werken tijdelijk, de werkelijke oorzaak van een huidprobleem komt vanuit je lichaam en wordt hiermee niet aangepakt. Het is heel belangrijk om te weten dat je huid een deel is van je lichaam en de conditie van je huid sterk afhankelijk is van de gezondheidstoestand van je gehele lichaam. Bijvoorbeeld, als de Qi (energie) verminderd neemt de kans op rimpels toe, zoals een bal die langzaam leeg loopt ook plooien vertoond. Vele huid problemen komen van binnenuit en alleen het verzorgen met crèmes en of andere schoonheidsprodukten is dan niet voldoende. Je moet eerst zorgen dat je lichaam in goede conditie is. Als je lichaam in goede conditie is dan kunnen de juiste schoonheidsprodukten een goede aanvulling zijn op de verzorging van je huid.

De Traditionele Chinese Geneeskunde zoekt naar de oorzaak van je huid probleem en brengt je lichaam weer in goede conditie waardoor het huidprobleem van zelf verbeterd of helemaal herstelt.

De Chinese Geneeskunde heeft een enorme ervaring met het behandelen van huidproblemen en heeft vele methoden om huidproblemen van binnen en buiten te genezen, speciaal van binnenuit.

Huidaandoeningen die goed met acupunctuur en of andere Chinese Geneeskunde Methoden kunnen worden behandelt zijn:


Rimpels, huidverkleuringen
ruwe huid
droge huid
jeukende huid
acne
eczeem
melasma
sproeten
rosacea (rode neus)
psoriasis/ neurodermatitis
wratten
haaruitval
steenpuisten
allerlei huidontstekingen
gordelroos (herpes zoster)
rode hond
netelroos
dermatitis
ganglion/holte
acute mastitis (borstontsteking)
lipoom
overmatig zweten / hyperhidrose.

 

Voor een afspraak email ons of bel 0181-773 888

 

copyrights®reserved

 

Cosmetische Acupuntuur