Home

Welkom! Dit is het Chinees Medisch Centrum Yidao waar de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt beoefend en uw gezondheid en welzijn op een natuurlijke wijze worden verzorgd.

De Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) heeft in zijn duizenden jaren geschiedenis en ervaring een kompleet gezondheidssysteem ontwikkeld waarmee vele verschillende problemen van lichamelijke, emotionele, mentale ... aard worden behandeld. Ook is de TCG vaak een goede aanvulling op de behandeling die men reeds ondergaat.

Uw klachten worden op een klassieke manier benaderd en behandeld. Dit betekent dat niet enkel de symptomen worden behandeld, maar op zoek gaan naar de oorzaak daarvan. Door de bron aan te pakken treedt vermindering van de klachten op of u bent volledig genezen.

CMC Yidao

De meeste ziekten ontwikkelen zich in het algemeen gedurende een langere periode. Acupunctuur, soms ondersteund door voorgeschreven Chinese kruiden en of andere TCG behandelmethoden, kan in veel gevallen snel resultaat geven. Echter daar waar volledig herstel mogelijk is, is ervaring, kunde en geduld nodig. Ook de patiënt speelt een belangrijke rol en een goede samenwerking tussen de behandelende dokter en de patiënt zal het genezingsproces ten goede komen.

Heeft u klachten waar de Westerse geneeskunde u niet mee kan helpen?
Wordt u ook verteld “U moet er maar mee leren leven”?
Dan is er een grote kans dat de Chinese Geneeskunde u wel kan helpen!

Bij het Chinees Medisch Centrum Yidao onder leiding van Dokter Yiyao Liang bent U op het juiste adres voor zorg op natuurlijke wijze.

 

copyrights®reserved