Introductie

Het Chinees Medisch Centrum Yidao staat onder leiding van de Chinese Arts, dokter Yiyao Liang. Zij is in 1981 afgestudeerd aan de Medical College Traditionele Chinese Geneeskunde van Hunan in China en heeft 30 jaar praktische ervaring op het gebied van de Traditionele Chinese Geneeskunde en Qi Gong.

De Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) heeft in zijn duizenden jaren geschiedenis en ervaring een kompleet gezondheidssysteem ontwikkeld waarmee vele verschillende problemen van lichamelijke, emotionele, mentale aard worden behandeld. Ook is de TCG vaak een goede aanvulling op de behandeling die men reeds ondergaat.

Uw klachten worden op een klassieke manier benaderd en behandeld. Dit betekent dat niet enkel de symptomen worden behandeld, maar op zoek gaan naar de oorzaak daarvan. Door de bron aan te pakken treedt vermindering van de klachten op of u bent volledig genezen.

Haar specialismen zijn Acupunctuur, Chinese Kruiden en Qi Gong waarvoor zij is gediplomeerd en constant bijgeschoold bij de in China hoogst aangeschreven opleidingsinstituten. Zo heeft zij o.a. een aanvullend diploma 'Advanced Course of Acupuncture' gehaald in oktober 2009 aan de Beijing University of TCM, Training Center of Traditional Medicine of World Federation of Acupuncture Societes, officieel geaccrediteerd door de Wereld Gezondheid Organisatie (WHO).

Praktijk CMC Yidao

Op 1 mei 1999 werd de nieuwe “Wet op de medische beroepsuitoefening van de Volksrepubliek China” ingevoerd. Dokter Yiyao Liang behoorde bij de eerste lichting doktoren die in 1999 in het bezit kwamen van een nieuwe Dokter’s vergunning conform de nieuwe wet, welke in heel China geldig is. Dit is een bijzonder feit omdat in China zeer strenge regels zijn aangaande opleiding, kundigheid en ervaring.

Voordat dokter Yiyao Liang naar Nederland kwam en op 18 december 2010 haar eigen praktijk in Spijkenisse opzette werkte zij als dokter op het gebied van Traditionele Chinese Geneeskunde in verscheidene ziekenhuizen in China. Door de jaren heen heeft zij een enorme ervaring opgebouwd voor de behandeling van de meest uiteenlopende aandoeningen en ziekten. De grote betrokkenheid met haar patiënten en de vele behaalde goede resultaten maakte haar tot een zeer geliefde dokter voor haar patiënten. Nu, in haar eigen praktijk, zal zij al haar ervaring en kunde met de zelfde gedrevenheid en passie inzetten om ook hier in Nederland haar goede reputatie waar te maken.

Het Chinees Medisch Centrum Yidao is het juiste adres voor zorg op natuurlijke wijze.

 

copyrights®reserved