Yidao

Aandoening & Herstel

Chinese Doktor

De Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) heeft in zijn duizenden jaren geschiedenis en ervaring een compleet gezondheidssysteem ontwikkeld waarmee vele verschillende problemen van onder andere lichamelijke, emotionele en mentale aard worden behandeld. Ook is de TCG vaak een goede aanvulling op de behandeling die men reeds ondergaat.

Uw klachten worden op een klassieke manier benaderd en behandeld. Dit betekent dat niet enkel de symptomen worden behandeld, maar dat we ook op zoek gaan naar de oorzaak daarvan. Door de bron aan te pakken treedt vermindering van de klachten op of u bent volledig genezen.

CMC Yidao

De meeste ziekten ontwikkelen zich in het algemeen gedurende een langere periode. Acupunctuur, soms ondersteund door Chinese kruiden en/of andere traditionele behandelmethoden, kan in veel gevallen snel resultaat geven. Echter daar waar volledig herstel mogelijk is, is ervaring, kunde en geduld nodig. Ook de patiënt speelt een belangrijke rol en een goede samenwerking tussen de behandelende dokter en de patiënt zal het genezingsproces ten goede komen.

Heeft u klachten waar de standaard geneeskunde u niet veel kan helpen? Wordt u ook verteld: “U moet er maar mee leren leven”? Dan is er een grote kans dat de Chinese Geneeskunde u wel kan helpen! Bij het Chinees Medisch Centrum Yidao onder leiding van Dokter Yiyao Liang bent u op het juiste adres voor zorg op natuurlijke wijze.

Lid van: TCMned