Yidao

019 020 vrouwe vrouw 35 Spijkenisse

Ik begon in januari met een aantal klachten met acupunctuur. En door de acupunctuur, Chinese kruiden, en voedingsadvies ben ik van de meeste klachten af. Mijn klachten waren: Afvallen: Ik ben door acupunctuur en elektronen 5 kilo en 6 cm lichaamsvet afgevallen.

Last van m’n darmen: Van jongs af aan kon ik slecht naar de wc. Ik kon pas na 3 of 4 dagen naar de wc met moeite en moest veel laxeermiddelen slikken om te kunnen. Na een paar behandelingen van acupunctuur kan ik iedere dag naar de wc. Transpireren: Ik transpireerde al 9 jaar als ik me inspande erg en nu door de acupunctuur en Chinese kruiden heb ik daar geen last meer van.

Menstruatie: Ik slikte al 22 jaar vanaf m’n 12de jaar al de pil elke dag om mijn menstruatie te regelen. Mijn menstruatie was heel erg en met veel pijn. Nu ben ik door acupunctuur al 4 maanden zonder de pil en me menstruatie is normaal. Zonallergie: Sinds 2 jaar had ik erge last van zonallergie. Ik kon niet naar buiten in de zon zonder mijn medicijnen te nemen. Nu met acupunctuur en voedingsadvies en een speciale pap kan ik wel naar buiten in de zon zonder medicijnen.

Ik ben erg blij dat ik dit ben gaan doen. En door de goede zorg van de dokter zit ik weer beter in mijn vel en ben ik van de medicijnen af. Ik ben haar hier erg dankbaar voor, alleen vind ik het jammer dat het door de zorgverzekering zo’n beperking is.

yidao