Yidao

038 Hoofdpijnklachten_Darm, buik en maagklachten man 14 jaar Spijkenisse

Vandaag voor de eerste keer met mijn zoon van 14 jaar naar de acupuncturiste geweest. Mijn zoon had al 1½ jaar af en toe last van hoofdpijn, maar de laatste 7 weken dagelijks. Alles leed eronder zijn school en zijn functioneren. De hoofdpijn was als een soort knellende band om zijn hoofd, met een kloppend gevoel bij zijn slapen, af en toe gepaard gaande met steken.

In de 7 weken zijn we doorverwezen door de huisarts, naar de fysiotherapeut en het ziekenhuis bij de kinderarts. Hier heeft hij een neurologisch onderzoek gehad, van ogentest tot hersenscan. Gelukkig konden ze lichamelijk niks vinden, maar de hoofdpijn werd er niet minder om!! Gistere kreeg hij een zware hoofdpijnaanval die gepaard gingen met duizelingen, misselijkheid, overgeven en verlammingsverschijnselen aan een kant van het lichaam. Het ziekenhuis kon lichamelijk niets vinden dus gingen ze er vanuit dat het geestelijk was en belanden we bij een psycholoog.

Nooit eerder te maken gehad met acupunctuur, maar dacht dat mijn zoon nu echt geholpen moest worden. Ze hadden een volle agenda, maar hebben mijn zoon toch nog dezelfde dag geholpen. Na een consult en een behandeling van een uur was de hoofdpijn weg, de druk om zijn hoofd verdwenen!! Eindelijk na 7 weken geen hoofdpijn. Echt wonderbaarlijk! Hij blij & ik blij, heel lief dat ze de tijd namen voor mijn zoon.

Beslist aan te bevelen,

Met vriendelijke groet,

Getekend

yidao