Yidao

052 Hoofdpijnklachten_Depressie_Moeheid_Vrouwe vrouw 43 jaar Spijkenisse

Na heel veel fysiotherapy , arts bezoeken en zelfs alacupunctuurbehandelingen bij andere kwam ikmaar niet van mijn klachten af. Elke maand had ik 3 dagen rond mijn menstruatie hoofdpijn. Hormonale migraine. Van mijn arts kreeg ik triptanen en die hielpen wel alleen moest ik om een beetje te kunnen blijven functioneren 12 tabletten slikken. De week voor de menstruatie was ik al moe en een depressief gevoel.Dan 3 dagen misselijk, pijn in mijn neken koud. Hierna moest ik meestal een week ontgiften van alle medicijnen en weer op krachten komen. Dan had ik een goede week en begon weer opnieuw. Heb ook nog een orthomonuculaire arts bezocht.

Ik wilde toch weer met acupunctuur verder. Ik was het zo zat!!

Ben bij Dr. Liang terechtgekomen via internet.Op 9 november 2011 is ze begonnen met behandelen. Een aantal zware behandelingen waren nodig.

Nu ben ik eindelijk na 20 jaar een maand zonder hoofdpijn doorgekomen. Ben minder depressief en minder koude handen en voeten. Ik heb geen migraine tabletten meer nodig. Ik ga me steeds beter voelen en ben zeer dankbaar en een gelukkig mens. Eindelijk iemand die voelt en begrijpt wat pijn met je doet.

yidao