Yidao

062 Arm_Been_Moeheid vrouw 82 jaar Rozenburg

Beste mensen,

Ik begin mijn verhaal, hoe ik bij het Chinees Medisch Centrum terecht ben gekomen. Goede vrienden hebben mij het kaartje gegeven, en het advies om hier naar toe te gaan. Gelukkig heb ik het gedaan. Dr. Liang heeft toegezegd na een intake-gesprek, om mij te behandelen. Mijn man en ik gaan er voor, want ik heb al 50 jaar last koude en dikke voeten, onrustige benen en koude benen, veel krampmin mijn vingers. Mijn neus is altijd koud. En wat erger is, ik heb het vreselijkin mijn hoofd geen hoofdpijn, maar boven op mijn hoofd is het net of alles bij elkaar geknepen word. M.R.I. Scan levert niets op, de specialist en de huisarts zegt u moet er mee leren leven, maar dat is haast niet te doen, ik heb al 3 jaar last van mijn hoofd en hoop dat Dr. Liang iets kan doen.

Ik heb nu 3 behandelingen gehad, en zie daar mijn voeten zijn niet dik meer, Ook mijn enkels zijn slank geworden, mijn benen zijn ook rustiger geworden, kan veel beter lopen, geen kramp meer in mijn vingers, kan veel meer doen.

En wat ook heel belangrijk is, dat mijn neus altijd warm is. Met mijn hoofd gaat het ook al iets beter, mijn man is hier erg blij mee. Ik moet ook nog eens van mijn slaappillen af. (Afkikken) maar dat zal ook wel lukken. Dr. Liang is een lieve zorgzame vrouw. Ook Peter mag niet vergeten worden. Want hij geeft ook goede raad en advies. Hoe het verder gaat met mijn hoofd, vertel ik u later nog want ik moet nog een aantal behandelingen hebben.

Getekend

yidao